Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Spaans leren in Salamanca, Spanje. Spaanse talenschool Tía Tula 蒂亚图拉 博客 (blog de Tía Tula en chino) ティアトゥラ スペイン語学校のブログ (blog de Tía Tula en japonés) Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Blog da Tía Tula, Colégio de Espanhol Blog di Tía Tula, Scuola di Spagnolo Blog de l'école d'espagnol Tía Tula Tía Tula Spanish School Blog Blog de Tía Tula, Colegio de Español

Naschoolse activiteiten 19 tot en met 23 december

Het is alweer de laatste week voor de kerstvakantie. Hieronder de lijst met naschoolse activiteiten voor deze week:

Maandag 19-12, 17:30u: Spaanse film: Mis het niet! De laatste Spaanse film van 2011. Zeer recent en vrijwel onbekend in het buitenland. Te zien in Tía Tula.

Dinsdag 20-12, 18:45u: Theatervoorstelling: ‘Cuatro corazones con freno y marcha atrás’ door Jardiel Poncela. Prijs: €3,-. Verzamelplek: Tía Tula. Geschatte duur: 1uur.

Woensdag 21-12,18:00u: Stadstour met gids. Ana (lerares van Tía Tula) zal de groep meenemen naar de Patio de Escuela Menores en de geschiedenis ervan vertellen. Ontmoetingsplaats: Tía Tula. Geschatte duur: 1uur.

Donderdag 22-12, 12:15u: Kerstfeest. Normale lessen van 09:00u tot 11:45u. Om 12:15u zijn er prijzen, verhalen en kerstliedjes, geheel verzorgd door de studenten en leraren. Ook wordt er een speciaal magazine uitgedeeld dat door de studenten in elkaar is gezet. Ook is er een Secret Santa. Om 13:30u zijn er verschillende snacks en begint het feest!

Vergeet niet om je van te voren bij de receptie in te schrijven (het minimum aantal benodigde personen voor elke activiteit is 3). De activiteit is gratis als er geen prijs is vermeld. We raden het onze studenten aan om mee te doen met de activiteiten zodat ze andere studenten leren kennen, ze meer te weten kunnen komen over de Spaanse cultuur en zo hun Spaans op een leuke manier kunnen verbeteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten