Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Spaans leren in Salamanca, Spanje. Spaanse talenschool Tía Tula 蒂亚图拉 博客 (blog de Tía Tula en chino) ティアトゥラ スペイン語学校のブログ (blog de Tía Tula en japonés) Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Blog da Tía Tula, Colégio de Espanhol Blog di Tía Tula, Scuola di Spagnolo Blog de l'école d'espagnol Tía Tula Tía Tula Spanish School Blog Blog de Tía Tula, Colegio de Español

Naschoolse activiteiten 16 tot en met 20 januari

Het is alweer de tweede week van het nieuwe jaar. De activiteiten vorige week waren erg geslaagd, veel nieuwe studenten hebben meegedaan en zijn meer over Salamanca en elkaar te weten gekomen. Hieronder de activiteiten voor deze week:

Maandag 16-1, 18:00u: Chocolate con churros. Voor de lekkerbekken. We zullen naar ‘El valor’ gaan, een chocolaterie, waar we dit typische Spaanse gerecht zullen proberen. Prijs €4,10. Verzamelplek: Tía Tula. Geschatte duur: 1uur.

Dinsdag 17-1, 18:30u: Kookles: paella. We zullen leren hoe we paella moeten koken – en eten het daarna uiteraard op. Prijs €6,-. Verzamelplek: Tía Tula. Geschatte duur: 1uur.

Woensdag 18-1, 18:30u: Spaanse film (1): We zullen een actuele Spaanse film kijken. Een goede en leuke manier om op een andere manier Spaans te leren en meer te weten komen over haar cultuur en geschiedenis. Verzamelplek: Tía Tula. In de film wordt Spaans gesproken maar er is Engelse ondertiteling mogelijk.

Donderdag 19-1, 18:00u: Tentoonstelling (Museum DA2). Trip naar het museum voor de modern kunsten van Salamanca, waar we verschillende tentoonstellingen zullen bekijken. Leuk om te vermelden is dat het museum is gehuisvest in wat vroeger de gevangenis was. Verzamelplek: Tía Tula. Geschatte duur: 1uur.

Vrijdag 20-1, 18:00u: Spaanse film (2): De tweede mogelijkheid van deze week om meer over de Spaanse taal en cultuur te weten te komen; via een zeer recente Spaanse film die vrijwel onbekend is in het buitenland. Verzamelplek: Tía Tula. De film is Spaans gesproken, maar Spaanse ondertiteling is mogelijk.

Onthoud om je van te voren bij de receptie in te schrijven (het minimum aantal benodigde personen voor elke activiteit is 3). De activiteit is gratis als er geen prijs is vermeld. We raden het onze studenten aan om mee te doen met de activiteiten zodat ze andere studenten leren kennen, ze meer te weten kunnen komen over de Spaanse cultuur en zo hun Spaans op een leuke manier kunnen verbeteren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten