Naschoolse activiteiten 23 tot en met 27 januari

Na een 2e week vol van activiteiten waarbij vooral de paella kookles letterlijk en figuurlijk goed in de smaak viel en het mooie weer het aan de rand van het centrum gelegen DA2museum de studenten zowaar in de lente deed vertoeven, is het nu tijd voor een nieuwe week bol van activiteiten. Hieronder het schema:
Maandag 23-1, 18:00u: Merienda. We zullen met elkaar een kop thee, koffie, smoothie of milkshake drinken en iets kleins (bijv. cake) eten in het geliefde cafe ‘El Mandala’. Prijs hangt af van wat je bestelt. Verzamelplek: Tía Tula. Geschatte duur: 1uur.
Dinsdag 24-1, 19:00u: Tentoonstelling. In het ‘Carpa de exposición’ van het Plaza de la Concordia zullen we een Iberische tentoonstelling bezoeken over de Spaanse beschaving vóór het Romeinse Rijk. Verzamelplek: Tía Tula. Geschatte duur: 1,5uur.
Woensdag 25-1, 18:30u: Spaanse Film. Deze week zal er wederom een Spaans gesproken film worden gedraaid. Verzamelplek: Tía Tula.
Donderdag 26-1, 18:30u: Kookles: Spaanse aardappelomelet. We zullen leren om dé bekende Spaanse aardappelomelet te maken en eten het eindresultaat daarna uiteraard op! Prijs: €7,-. Verzamelplek: Tía Tula. Geschatte duur: 1uur.
Vrijdag 27-1, 20:00u: Tapastour. Geen betere manier om het weekend mee te beginnen. Vergezeld door een medewerker van de talenschool zullen we in verschillende tapasbarretjes in het centrum verschillende tapasgerechten uit proberen. Prijs: +- €6,-. Verzamelplek: Tía Tula. Geschatte duur: 1,5uur.
Vergeet niet om je van te voren bij de receptie in te schrijven (het minimum aantal benodigde personen voor elke activiteit is 3). De activiteit is gratis als er geen prijs is vermeld. We raden het onze studenten aan om mee te doen met de activiteiten zodat ze andere studenten leren kennen, ze meer te weten kunnen komen over de Spaanse cultuur en zo hun Spaans op een leuke manier kunnen verbeteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten