Naschoolse activiteiten van 9 tot en met 13 januari

Terug naar het normale leven en bijbehorende activiteiten. Kerstmis is voorbij: kerstliedjes, kaarsjes, lekker eten en geschenken ... we hebben weer een nieuw jaar voor ons vol met  Spaanse lessen en naschoolse activiteiten, zoals gewoonlijk. Hieronder de lijst met activiteiten voor de komende vijf dagen:

Maandag 9-1, 1800u: Spaanse film in het Spaans (1) – we kijken naar een actuele Spaanse film die ons in een andere context Spaans leert en tegelijkertijd een goed beeld geeft van de talentvolle Spaanse filmindustrie, nog onbekend in de meeste buitenlandse landen. Geschatte duur: 2 uur.

Dinsdag 10-1, 1800u: Spaanse film in het Spaans (2) – Een tweede verdieping in de Spaanse cultuur met een andere film dan gisteren, tegelijkertijd ook actueel. Geschatte duur: 2 uur.

Woensdag 11-1,  18:00u: Tocht door Salamanca – Een medewerker van de school zal de studenten van Tía Tula begeleiden langs de belangrijkste monumenten van de stad en vertelt de geschiedenis ervan. Mis het niet. Geschatte duur: 1 uur.

Donderdag 12-1, 1800u: Bezoek aan de grot van Salamanca – Ontdek een van de donkerste hoeken en mythen van de stad: de oude grot van Salamanca, waar geschiedenis en zwarte magie samensmelten tot een niet te evenaren legende. Een andere medewerker van de school zal dienstdoen als gids. Geschatte duur: 1 uur.

Vrijdag 13-1 20:00u: Tapastocht door het stadscentrum – opnieuw begeleidt door een medewerker van de school, kunnen de studenten kennis maken met een aantal zeer populaire  barretjes van de stad en de lekkerste ‘pinchos’ (broodtapas) proeven, om uiteindelijk te beslissen wat de beste is. Geschatte duur: ongeveer 1 uur en 30 minuten. Geschatte prijs: €6,-.

We geven regelmatig herinneringen met betrekking tot de nachoolse activiteiten: het is verplicht je van te voren in te schrijven (het minimum aantal deelnemers is drie); de activiteiten waarbij geen prijs is vermeldt zijn gratis; de ontmoetingsplaats is – indien anders vermeldt – altijd de talenschool Tía Tula. Begin het jaar goed met deze activiteiten. Doe alles wat je kunt: verbeter je Spaans, leer de leerlingen en medewerkers van de school beter kennen en verdiep je meer in de cultuur en identiteit van Salamanca en Spanje.  Waar wacht je nog op?!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten