Buitenschoolse activiteiten van 6 tot en met 10 februari

Zoals elke maandag, kan je hier lezen wat we deze week allemaal voor jou in petto hebben!
Maandag 6-2, 18:00u: Spaanse film – we gaan naar een actuele Spaanse film kijken.
Dinsdag 7-2, 19:00u: Museum van de geschiedenis van de automobiel – We zullen het automuseum van Salamanca gaan bezoeken. Dit museum tentoonstelt onder meer voertuigen, onderdelen, accesoires en andere dingen die met de automobiel te maken hebben. Ontmoetingsplaats: Tía Tula. Geschatte duur: 1uur.
Woensdag 8-2, 19:15u: Bijeenkomst van jonge Amerikaanse en Spaanse schrijvers – De jonge schrijvers Dinaw Mengestu en Javier Ruescas Sanchez zullen vandaag in de faculteit van vertaling en documentatie aanwezig zijn. Ontmoetingsplaats: Tía Tula. Geschatte duur: 1uur.
Donderdag 9-2, 19:00u: Snacks proeven – Thee, koffie, gebakjes … een verscheidenheid aan zoete snacks om te proberen in cafe/bar Mandela. Prijs: wat je consumeert. Ontmoetingsplaats: Tía Tula. Geschatte duur: 1 uur.
Vrijdag 10-2, 20:00u: Tentoonstelling – Een beeld van Spanje. Foto’s van Franse Stereo fotografen (1856-1867). Ontmoetingsplaats: Tía Tula. Geschatte duur: 1uur. Tentoonstellingszaal: Santo Dominguez de Cruz.
We geven regelmatig herinneringen met betrekking tot de buitenschoolse activiteiten: het is verplicht je van te voren in te schrijven (het minimum aantal deelnemers is drie); de activiteiten waar geen prijs bij de informatie is vermeldt zijn gratis; de ontmoetingsplaats is – behalve anders vermeldt – altijd de talenschool Tia Tula. We raden het onze studenten aan om mee te doen met de activiteiten zodat ze andere studenten leren kennen, ze meer te weten kunnen komen over de Spaanse cultuur en zo hun Spaans op een leuke manier kunnen verbeteren. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten