DELE examens 2012

Vanaf volgende maand zullen de DELE voorbereidingscursussen weer beginnen in Tía Tula. Voor degenen die niet precies weten wat DELE inhoudt: DELE zijn de officiële examens van het Instituut Cervantes (’s wereld meest prestigieuze en erkende instituut op het gebied van het onderwijzen en verspreiden van de Spaanse taal). De door het Instituut Cervantes afgegeven certificaten staan garant voor de kennis van de Spaanse taal op het door jouw behaalde niveau. We zullen (aan de hand van eerder verschenen artikelen) hieronder meer informatie geven over de DELE examens:

- DELE Examen: Informatie en gedetailleerde beschrijving van elk niveau van het examen.

- MOCK DELE examens: Lijst van alle eerdere DELE examens: je kan voor elk niveau stuk voor stuk een examen downloaden. Deze oefeningen zijn verkregen via Instituut Cervantes en voor optimale bruikbaarheid daar waar nodig aangepast.

Voor 2012 hanteert Instituut Cervantes de volgende officiële data voor de DELE examens:
- Mei 2012: Examens voor de niveaus A1, A2, B1, B2, C1 en C2. Examendata: 25 en 26 mei. Aanmeldingsdeadline: verschilt per land (ga voor meer informatie naar de website van Instituut Cervantes)

- Augustus 2012: Examens voor de niveaus B1, B2 en C1.
Examendatum: 24 augustus. Aanmeldingsdeadline: 2 tot en met 7 juli.

- November 2012: Examens voor de niveaus A1, A2, B1, B2, C1 en C2. Examendata: 9 en 10 november. Aanmeldingsdeadline: 3 tot en met 5 oktober.

Ga voor meer informatie naar de website van Instituut Cervantes welke alle informatie bevat over de DELE examens en certificaten (recentelijk verbeterd).
Tía Tula biedt voorbereidingscursussen aan voor deze DELE examens om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de examens. Het zijn specifieke cursussen die de idiomatische vaardigheden van de student zal verbeteren voor wanneer hij/zij examen doet, waardoor de kans om voor de examens te slagen aanzienlijk toeneemt. Indien je geïnteresseerd bent in de DELE voorbereidingscursussen kan je op de website van Tía Tula meer informatie vinden (gedetailleerde beschrijving van de cursussen, data, etc).Geen opmerkingen:

Een reactie posten