Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Spaans leren in Salamanca, Spanje. Spaanse talenschool Tía Tula 蒂亚图拉 博客 (blog de Tía Tula en chino) ティアトゥラ スペイン語学校のブログ (blog de Tía Tula en japonés) Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Blog da Tía Tula, Colégio de Espanhol Blog di Tía Tula, Scuola di Spagnolo Blog de l'école d'espagnol Tía Tula Tía Tula Spanish School Blog Blog de Tía Tula, Colegio de Español

Tía Tula, Spaanse talenschool geaccrediteerd door het Instituut Cervantes

Een van de belangrijkste mededelingen van het jaar voor Tía Tula is dat zij wederom een offciële accreditatie van Instituut Cervantes heeft gekregen, een van de hoogste erkenningen voor de kwaliteit van het onderwijzen van de Spaanse taal voor een school. Het is niet zo dat Tía Tula met deze erkenning is uitgegroeid tot een betere school: het is dat na een grondige evaluatie door Instituut Cervantes, het officieel erkend is dat bij Tía Tula het onderwijzen van Spaans aan buitenlanders en hieraan gerelateerde uitgevoerde diensten van de hoogste kwaliteit zijn. Hiermee maakt Tía Tula deel uit van het netwerk van erkende centra waarmee verdere garantie voor de kwaliteit van het onderwijs en ondersteuning wordt geboden.
Wat betekent het precies om door het Instituut Cervantes geaccrediteerd te worden en deel uit te maken van haar netwerk van erkende centra? Het betekent dat het Instituut Cervantes garandeerd dat de school voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen m.b.t. het onderwijzen van het Spaans: wettelijke eisen voor de uitvoering van het onderwijs, geschikte middelen voor dit onderwijs, een team van docenten met de juiste kwalificaties en opleidingen, een onderwijsplan dat voldoende vooruitgang garandeert, een maximaal aantal studenten per klas en - ook heel belangrijk – de door de school verspreide publiciteit betrouwbaar en juist is en overeenkomt met het aanbod. Het Instituut Cervantes bepaalt de parameters die nodig zijn om aan deze voorwaarden en onderwerpen te voldoen en verifieert en valideert de erkende centra die zijn opgenomen in het netwerk via periodieke toetsing om dit te kunnen blijven garanderen. Het eindresultaat is dat door deze begeleiding de erkende centra een onderwijsprogramma hebben dat continue verbeterd wordt, wat zich weer terugvertaald in het continue verbeteren van haar eigen opleidingen en onderwijs.

Op de certificaten die na voltooïng van de cursussen aan de leerlingen worden verstrekt, is vastgelegd dat Tía Tula onderdeel uitmaakt van het netwerk van erkende centra van het Instituut Cervantes. Dit voegt extra waarde aan de certificaten toe, omdat de stempel van het Instituut Cervantes wereldwijd wordt erkend.
Wij feliciteren iedereen bij Tía Tula: medewerkers, docenten en ook de studenten. Het is eveneens een mooie gelegenheid om iedereen te bedanken voor hun bijdrage aan deze school, deze prachtige bijdrage is dag na dag vertederend en verrijkend voor iedereen. Dank jullie wel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten