Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Spaans leren in Salamanca, Spanje. Spaanse talenschool Tía Tula 蒂亚图拉 博客 (blog de Tía Tula en chino) ティアトゥラ スペイン語学校のブログ (blog de Tía Tula en japonés) Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Blog da Tía Tula, Colégio de Espanhol Blog di Tía Tula, Scuola di Spagnolo Blog de l'école d'espagnol Tía Tula Tía Tula Spanish School Blog Blog de Tía Tula, Colegio de Español

Hoe Tia Tula altijd terugvinden op een toeristische kaart van Salamanca?

Als je een toeristische kaart van Salamanca hebt, zo één waarop de belangrijkste monumenten aangeduid zijn met icoontjes, dan gaan we je een trucje geven om Tía Tula gemakkelijk terug te vinden, waar je ook bent: zoek de zone met de grootste dichtheid aan monumenten en in het midden van die zone vind je Tía Tula. Gemakkelijk, nee? Als je het niet gelooft of als je denkt dat dit overdreven is – iets wat veel voorkomt in een dergelijk geval – moedigen we je aan om het uit te proberen door een kijkje te nemen op de situeringskaart van TíaTula, die we juist geüpdatet hebben in de rubriek “ligging en contact” op onze website.

De kaart geeft perfect de ligging van de school weer: in het midden van de straat Rúa Mayor – de belangrijkste toeristische route van het historisch stadscentrum die de Plaza Mayor met de twee kathedralen verbindt -, recht tegenover belangrijke monumentale gebouwen zoals Casa de las Conchas en la Clerecía, en ook heel dicht bij andere fundamentele plaatsen van de stad, zoals de Universiteit van Salamanca en het Klooster van San Esteban.

We kunnen met zekerheid zeggen dat er nog geen enkele toerist een monumentale route door de stad afgelegd heeft, zonder langs Tía Tula te passeren… Kom het uitproberen.

1 opmerking:

  1. Betrouwbare eindejaarsaanbieding.

    Je bent een man, vrouw, jong, oud of wil een dame financiële instelling Creditfiance biedt je een grote promotie van financiële hulp aan alle individuen van de wereld die hun projecten voor dit einde van het jaar moeten realiseren of gevierd met hun families.
    Neem snel contact met ons op zodat we kunnen profiteren van deze geweldige financiële promotie.

    E-mail: info@creditfinance-bank.com
    Rolandgadner@outlook.de
    WhatsApp-nummer: +33784505888
    Website: https://creditfinance-bank.com

    BeantwoordenVerwijderen