Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Spaans leren in Salamanca, Spanje. Spaanse talenschool Tía Tula 蒂亚图拉 博客 (blog de Tía Tula en chino) ティアトゥラ スペイン語学校のブログ (blog de Tía Tula en japonés) Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Blog da Tía Tula, Colégio de Espanhol Blog di Tía Tula, Scuola di Spagnolo Blog de l'école d'espagnol Tía Tula Tía Tula Spanish School Blog Blog de Tía Tula, Colegio de Español

Naschoolse activiteiten van 28 mei tot en met 01 juni


Maandag 28/05 19:00u: Plaza Mayor + ijsje. We gaan het heerlijke ijs van Novelty uitproberen en samen de geschiedenis van het prachtige Plaza Mayor ontdekken. Afspreekplaats: Tía Tula, geschatte duur: 1u en prijs is afhankelijk van consumptie.

Dinsdag 29/05 19:00u: Expositie: "Las huellas de Unamuno". Deze expositie laat zien dat de actualiteit maar weinig verschilt met wat Miguel de Unamuno jaren geleden overwoog. De expositie vindt plaats in de tentoonstellingsruimte "Santo Damingo de la Cruz". Afspreekplaats: Tía Tula en geschatte duur  1u.


Woensdag 30/05 18:30u: Bezoek aan 'las Torres de la Clerecía'. Via de expositie 'Scala Coeli' zullen we de torrens van "Real Clerecía de San Marcos" beklimmen vanwaar we een prachtig uitzicht hebben over heel Salamanca. Afspreekplaats: Tía Tula, geschatte duur: 1u en prijs €5 à €6 (afhankelijk van het aantal deelnemers).

Donderdag 31/05 18.30u: Boottocht. We zullen met roeiboten een tocht over de rivier "Tormes" maken. Afspreekplaats: Tía Tula, geschatte duur: 1,5u en prijs €3 à €4 (afhankelijk van het aantal deelnemers). 

Vrijdag 01/06 20.00u: Tapas route door het centrum. We gaan langs verscheidene bars in het centrum om verschillende tapas uit Salamanca te proeven. Afspreekplaats: Tía Tula, geschatte duur: 1,5u en prijs €6.

Vergeet niet om op voorhand in te schrijven voor de activiteit aan de receptie (het minimum aantal deelnemers voor elke activiteit is 3). Als er geen prijs vermeld is, dan is de activiteit gratis. We raden onze studenten aan om deel te nemen aan de activiteiten zodat ze elkaar beter kunnen leren kennen, hun kennis van de Spaanse cultuur kunnen uitbreiden en hun Spaans kunnen oefenen en verbeteren op een toffe manier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten