Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Spaans leren in Salamanca, Spanje. Spaanse talenschool Tía Tula 蒂亚图拉 博客 (blog de Tía Tula en chino) ティアトゥラ スペイン語学校のブログ (blog de Tía Tula en japonés) Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Blog da Tía Tula, Colégio de Espanhol Blog di Tía Tula, Scuola di Spagnolo Blog de l'école d'espagnol Tía Tula Tía Tula Spanish School Blog Blog de Tía Tula, Colegio de Español

Naschoolse activiteiten van 11 juni tot en met 15 juni


Maandag 11/06 13:00u: Bezoek aan de Barok markt.  Samen zullen we naar Plaza Anaya vertrekken (het plein dat direct naast Tía Tula ligt). Op dit plein is al een aantal dagen een markt aan de gang die u zeker niet mag missen! Afspreekplaats: Tía Tula en geschatte duur: 1u.

Dinsdag 12/06: Dag van San Juan de Sahagún: locale feestdag. Er zijn geen activiteiten gepland voor deze feestdag. Wij raden u wel aan om de gigantische vuurwerkshow te bekijken bij de Romeinse brug om 22:30 uur vanavond.


Woensdag 13/06 19:00u: Kookles. Leer hoe u Gazpacho moet klaarmaken (het bekendste gerecht uit Andalusië) en achteraf mag u ervan eten! Hiernaast leert u ook om twee aanvullende tapas te bereiden. Afspreekplaats: Tía Tula, geschatte duur: 1u en prijs €7.

Donderdag 14/06 19.00u: Tentoonstelling. De tentoonstelling "Perspectivas Feministas" zullen wij gaan bekijken. Een video gemaakt door Spaanse artiesten uit de MUSAC collectie. Het festival "Fácyl" zit achter de organisatie van de video-installatie. Afspreekplaats: Tía Tula en geschatte duur: 1u.

Vrijdag 15/06 16.45u: Hiphop workshop. Jeugd collectief "BreakDance Salamanca" maakt het mogelijk om kennis te maken met de Hiphop cultuur op Plaza Mayor. Afspreekplaats: Tía Tula en geschatte duur: 1,5u.

Vergeet niet om op voorhand in te schrijven voor de activiteit aan de receptie (het minimum aantal deelnemers voor elke activiteit is 3). Als er geen prijs vermeld is, dan is de activiteit gratis. We raden onze studenten aan om deel te nemen aan de activiteiten zodat ze elkaar beter kunnen leren kennen, hun kennis van de Spaanse cultuur kunnen uitbreiden en hun Spaans kunnen oefenen en verbeteren op een toffe manier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten