Naschoolse activiteiten van 25 juni tot en met 29 juni

Maandag 25/06 18:00u: Spaanse kaartspelen. We halen het beste uit het mooie weer en we zullen het spel ‘chinchón’ spelen (een typisch Spaans kaartspel) naast de rivier. Afspreekplaats: Tía Tula en geschatte duur 1,5u.

Dinsdag 26/06 18:00u: Film. We gaan de film El laberinto del fauno (2006) geregisseerd door Guillermo del Toro bekijken. Volgens sommigen de beste Spaanse film ooit gemaakt. Deze film was internationaal gezien een doorslaand succes en heeft de Spaanse filmindustrie nogmaals op de kaart gezet. Deze film heeft maar liefst 3 oscars in de wacht gesleept. Verbeter uw Spaans door het kijken van een klassieker. Wat wilt u nog meer? Afspreekplaats: Tía Tula, duur van de film: 112 minuten.

Woensdag 27/06 16:00u: Paardrijden. De tocht vindt plaats in een ruitercentrum op het platteland van Charro. Prijs: 25,00 euro (bevat een tocht van bijna 2 uur + transport heen en terug). Minimum aantal deelnemers: 4. Afspreekplaats: Tía Tula en geschatte duur 3u.

Donderdag 28/06 18:30u: Voetbal. We gaan een potje voetbal spelen. Welk team zal er met de beker naar huis gaan? Afspreekplaats: Tía Tula en geschatte duur 1,5u.

Vrijdag 29/06 19.30u: Cinema. We gaan een Spaanse film bekijken op het grote doek. We zullen bij aankomst beslissen welke film we gaan bekijken. Geschatte duur: Hangt af van welke film we kiezen. (Prijs: 5€ met een Tía Tula studenten kaart). 

Vergeet niet om op voorhand in te schrijven voor de activiteit aan de receptie (het minimum aantal deelnemers voor elke activiteit is 3). Als er geen prijs vermeld is, dan is de activiteit gratis. We raden onze studenten aan om deel te nemen aan de activiteiten zodat ze elkaar beter kunnen leren kennen, hun kennis van de Spaanse cultuur kunnen uitbreiden en hun Spaans kunnen oefenen en verbeteren op een toffe manier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten