Naschoolse activiteiten van 2 juli tot en met 6 juli


Maandag 02/07 17:00u: Film. We gaan de film Tapas (2005) geregisseerd door José Corbacho y Juan Cruz bekijken. Een goede gelegenheid om uw kennis van het Spaans te verbeteren. Afspreekplaats: Tía Tula, duur van de film: 100 minuten.

Dinsdag 03/07 19:00u: IJsje + Huerto de Calixto y Melibea. We zullen gezamenlijk naar Plaza Mayor vertrekken om daar van het ijs te genieten van de traditionele ijssalon Novelty. Vervolgens zullen we naar Huerto de Calixto y Melibea gaan daar alles over de romantische geschiedenis te weten te komen. Afspreekplaats: Tía Tula, geschatte duur 1u en prijs is afhankelijk van uw consumptie (meestal tussen de €2 à €3).

Woensdag 04/07 19:30u: Literatuur. In het café Vía Libre aan de Gran Vía kunnen we aanstaande woensdag de grote poëet Antonio Orihuela ontmoeten. Dit evenement wordt georganiseerd door de culturele vereniging Pentadrama. Afspreekplaats: Tía Tula en geschatte duur 1,5u.

Donderdag 05/07 19:00u: Kookles. Tijdens deze kookles leren we de fijne kneepjes van het bereiden van paella, waarna we het eindresultaat op mogen smikkelen. Afspreekplaats: Tía Tula, geschatte duur 1u en prijs €7.

Vrijdag 06/07 19.00u: Rondleiding door Salamanca. Door haar rijkdom aan historische monumenten en kunst, is Salamanca opgenomen in UNESCO's Werelderfgoedlijst. Vanavond zullen we samen op ontdekkingsreis gaan door het centrum van deze prachtige stad.  Iemand van Tía Tula zal ons begeleiden en de geschiedenis bijbrengen. Afspreekplaats: Tía Tula en geschatte duur: 1u.

Vergeet niet om op voorhand in te schrijven voor de activiteit aan de receptie (het minimum aantal deelnemers voor elke activiteit is 3). Als er geen prijs vermeld is, dan is de activiteit gratis. We raden onze studenten aan om deel te nemen aan de activiteiten zodat ze elkaar beter kunnen leren kennen, hun kennis van de Spaanse cultuur kunnen uitbreiden en hun Spaans kunnen oefenen en verbeteren op een toffe manier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten