Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Spaans leren in Salamanca, Spanje. Spaanse talenschool Tía Tula 蒂亚图拉 博客 (blog de Tía Tula en chino) ティアトゥラ スペイン語学校のブログ (blog de Tía Tula en japonés) Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Blog da Tía Tula, Colégio de Espanhol Blog di Tía Tula, Scuola di Spagnolo Blog de l'école d'espagnol Tía Tula Tía Tula Spanish School Blog Blog de Tía Tula, Colegio de Español

Historiek Museum van de auto !

Een dag in September, heeft de stad van Salamanca de deurs van haar museums geopend om veel geïnteresserde bezoekers te trekken, gratis ontdekkingen ter ere van La Virgen de la Vega. Voor amateurs van auto’s en geschiedenis, moesten jullie naar Het Museum van de Auto zijn om de wonderen van het 19 eeuw tot het 20 eeuw te ontdekken. Zonder de F1 van Alonso te vergetten !
In een verwelkoming en modern sfeer, kunnen jullie de geschiedenis van de auto leren kennen. Oude modellen tot moderne auto’s, verschillende klassiekers en nieuws. In totaal, zijn meer dan 100 modellen blootgesteld. Er zijn ook honderden stukken, accessoires en objecten over auto’s te zien. Veel van deze modellen behoren tot een prive-verzamelaar, Gómez Planche.
 
Het museum is een centrum van documentatie en onderzoek. Trouwers, gaat zijn missie verder. Inderdaad, zijn er veel verschillende educatieve activiteiten voor jongeren om zijn gevoelingheid te ontwikkelen. Jongeren krijgen informatie over de verkeesveiligheid, ongevallen, waarden zoals respect en voorzichtigheid. Jongeren en volwassenen zullen allebei blij zijn !

Modellen uitzonderingen
Jullie kunnen somige modellen van de jaren ’50, ’60, ’70 te bewonderen. Legendarische en mythische auto’s zijn onvermijdelijk. Jaguar, Rolls Royce, Cadillac...

In een modern stijl, is er een F1 die door Alonso heeft worden rijden. Er zijn ook verschillende moderne auto’s, zoals een nieuw hybride auto.

Maar stilte nu… Afspraak naar het museum voor een interessant bezoek !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten