Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Spaans leren in Salamanca, Spanje. Spaanse talenschool Tía Tula 蒂亚图拉 博客 (blog de Tía Tula en chino) ティアトゥラ スペイン語学校のブログ (blog de Tía Tula en japonés) Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Blog da Tía Tula, Colégio de Espanhol Blog di Tía Tula, Scuola di Spagnolo Blog de l'école d'espagnol Tía Tula Tía Tula Spanish School Blog Blog de Tía Tula, Colegio de Español

Je wilt meer over Salamanca en haar geschiedenis leren?

Je moet de Nederlandstalige rondleiding ontdekken! Neemt U vandaag de tijd om een mooie ervaring mee te maken in Salamanca. Je zult de belangrijkste monumenten zien. We bezoeken de oude binnenstad. Vanwege haar kleuren en licht wordt het ook wel de gouden stad genoemd, dit komt door het zandsteen uit Villamayor die voor de bouw gebruikt wordt. Bewonder je ook het schitterende platenrekje stijl van de gebouwen.

WAAR? > Plaza de Anaya en college, oude kathedraal, nieuwe kathedraal, Universiteit met de patios, hemel van Salamanca, Casa de las Conchas, Clerecia, Plaza Mayor, Universiteit van Pontificia.

WANNEER? > 11.30u Elke maandag t/m vrijdag (duur ongeveer 2 uur)

STARTPUNT? > bij de Casa de Conchas (min. 15 mensen)

PRIJS? > 12 € (entree niet inclusief) en 4€ voor kathedraal en 5€ voor universiteit

JE SPREEK ANDERE TALEN? > Nederlands, Engels, Duits.

MEER OVER WETEN? > 608 705 178

Er is ook een mogelijkheid voor een avondrondleiding. Hier introduceren wij u in het leven van het Salamanca in de 15eeuw, met haar verhalen en legendes. Een andere manier om de stad te leren kennen van maandag t/m donderdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten