Activiteiten 10/12 - 13/12

Maandag, 9 december: VakantiedagHet dogma van de Onbevlekte Ontvangenis, ook wel bekend als de Onbevlekte Ontvangenis, is een geloof van het katholicisme die stelt dat Maria, de moeder van Jezus, in tegenstelling tot alle andere mensen, niet werd bereikt door de erfzonde, maar vanaf het eerste moment van conceptie, vrij was van alle zonde.

Dinsdag, 10 december, 18:00: Film: El labirinto del fauno de Guillermo del Toro (2006). Speelt zich af in 1944 en vertelt over een spannende reis van Ofelia, een meisje van 13 jaar en haar moeder Carmen. Carmen is herstellende van een zware zwangerschap, samen verhuizen zij naar een klein dorpje, waar zij de wrede kapitein Vidal ontmoeten van Franco´s leger. Vidal wordt de echtgenoot van Carmen, Ofelia voelt echter geen enkele genegenheid voor hem. Prijs: € - Verzamelplaats: Tía Tula. Duur: +/- 112 min


Woensdag, 11 december, 17:30: Schaatsen. Kom schaatsen op de ijsbaan gelegen op Place de la Concorde (achter Corte Engels) Prijs: 5 € (2X1 = € 2,50 per leerling) Locatie: Tia Tula - Schaatsen Duur: 45 minuten.

Donderdag, 12 december, 19:00: Nochevieja UniversitarioTía Tula beveelt deelname aan de Nochevieja. Vanaf 19 uur, zal op Plaza Mayor een show van licht en geluid plaatsvinden met een aantal van de beste DJ's en artiesten. De Fun Zone, aan de Plaza de Anaya, is een luxe omgeving met een eigen programmering om het plezier te verlengen. 


Vrijdag, 13 december, 19:30: Gekostumeerd feest in Tia Tula. Feest met ons mee in je mooiste kostuum. Inclusief spellen en een wedstrijd voor het mooiste kostuum. Prijs: - Verzamelplaats: Tía Tula. Duur: +/- 1u30 


Vergeet niet om je in te schrijven voor de activiteiten aan de receptie (er moeten minimum 3 personen deelnemen aan elke activiteit om deze door te laten gaan). Indien de prijs niet vermeld wordt is de activiteit gratis. We raden onze studenten aan om deel te nemen aan de activiteiten zodat ze andere studenten van de school kunnen leren kennen, hun kennis van de Spaanse cultuur kunnen verbreden en zodat ze hun Spaans op een leuke manier kunnen oefenen en verbeteren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten