Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Spaans leren in Salamanca, Spanje. Spaanse talenschool Tía Tula 蒂亚图拉 博客 (blog de Tía Tula en chino) ティアトゥラ スペイン語学校のブログ (blog de Tía Tula en japonés) Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Blog da Tía Tula, Colégio de Espanhol Blog di Tía Tula, Scuola di Spagnolo Blog de l'école d'espagnol Tía Tula Tía Tula Spanish School Blog Blog de Tía Tula, Colegio de Español

Activiteiten 24/02 - 01/03

Het is weer tijd voor de jaarlijkse carnaval in de stad: Rodrigo. Alhoewel carnaval op elke plek verschillend wordt gevierd, schijnt de carnaval in de stad Rodrigo één van de oudste tradities te zijn in Spanje.

Dit evenement houdt in: stieren die door de straat rennen, geleidt door mannen op paarden, stierengevechten, muziek, kostuums en dansende mensen.

Als je geïnteresseerd bent om naar deze stad te gaan en mee te feesten, dan is dit je kans! Organisatie Viamar organiseert een busreis voor €15,- naar deze stad. Draag je mooiste kostuum en feest mee!

Ya estamos todos aquí
con muchísima ilusión
la alegría empieza ya
al llegar el Carnaval
La campana gorda que en la torre
colocaron de la catedral,
volverán a fundirla de nuevo
porque dicen que suena muy mal
Eso dicen por ahí
no sabemos si será
la alegría empieza ya
al llegar el Carnaval
We hebben ons eigen feestje op de school, waar je in je mooiste kostuum wordt verwacht en waar we met zn allen de week afsluiten.

Hieronder vind je al onze activiteiten gedurende de week:
Maandag 24, 17.30: Film –  Grijp deze kans om op een leuke manier je Spaans te verbeteren. 

Dinsdag 25, 18.00: Speel gezelschapsspellen in de bar Al caraván, tevens een kans om je Spaans te oefenen ondertussen. Je betaalt slechts je eigen consumptie.

Woensdag 26, 17.00: Speel een potje basketbal, als het weer het toelaat.

Donderdag 27, 17.30: Fotowedstrijd, je zal een thema of onderwerp ontvangen en zullen hier allemaal foto´s van maken. Degene met de mooiste foto zal winnen en zal zijn/haar foto´s gepubliceerd zien worden op onze facebook.

Vrijdag 28, 20.00: Verkleedfeest, vier carnaval met ons, we wachten op jullie in jullie mooiste kostuums!

Zaterdag 1, Carnaval van de stier (€15,-) of Oporto (Portugal €69,-) met de organisatie Viamar. Schrijf je in voor deze activiteit voor dinsdag om 14:00, voor meer informatie over deze activiteiten, vraag onze collega´s van de receptie.

We herinneren je er nogmaals aan om je van te voren in te schrijven voor de activiteiten aan de receptie (Per activiteit is een minimum van 3 personen verplicht, indien anders staat aangegeven). Indien de prijs niet vermeld wordt is de activiteit gratis. We raden onze studenten aan om deel te nemen aan de activiteiten zodat ze andere studenten van de school kunnen leren kennen, hun kennis van de Spaanse cultuur kunnen verbreden en zodat ze hun Spaans op een leuke manier kunnen oefenen en verbeteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten