Activiteiten 31/03 - 04/04

Deze week hebben we weer te maken met wat kouder weer, niks aan de hand, we plannen onze activiteiten gewoon weer binnen in. Daarnaast is het deze week: Feest van de film, dit houdt in dat elke willekeurige film je maar €2.90 kost van 31/03 - 02/04. Bovendien een goede manier om je Spaans te oefenen.

Hier kan je vinden welke films spelen en aanraders zijn. Een aanrader van onze kant is: ocho apellidos vascos.

Maandag 31, Bioscoop – profiteer van de voordeligheid van de dagen ma-di-woe in de bioscoop en grijp deze kans om op een leuke manier je Spaans te verbeteren. Registeer je via deze website om je tickets te bemachtigen: http://fiestadelcine.com/ , wij kunnen je hierbij helpen mocht dat nodig zijn. 

Dinsdag 117.00: Museum Automobiel - We zullen een bezoek brengen aan het museum waarin auto´s zijn tentoongesteld van vroeger tot aan nu en waar er ook aandacht wordt gewijd aan de toekomst.  

Woensdag 2, 20:00: Kookklas - maak met ons je eigen Spaanse tortillas en een tapasgerechtje en eet deze vervolgens op onder het genot van zelfgemaakte Sangria. Prijs: 6 euro, Locatie: Tia Tula, duur: 1u30

Donderdag 3, 20:00: Tapas - Probeer met ons verschillende barretjes uit in het centrum, waarbij we van de lekkerste tapas zullen genieten. Prijs: je eigen consumptie. 

Vrijdag 4, 20.00: Intercambio & tafelvoetbal/ biljart -  We zullen in een van de barren in het centrum afspreken om de talen Engels en Spaans uit te wisselen onder het genot van een partijtje biljart/ tafelvoetbal.

We herinneren je er nogmaals aan om je van te voren in te schrijven voor de activiteiten aan de receptie (Per activiteit is een minimum van 3 personen verplicht, indien anders staat aangegeven). Indien de prijs niet vermeld wordt is de activiteit gratis of de prijs van je eigen consumptie. We raden onze studenten aan om deel te nemen aan de activiteiten zodat ze andere studenten van de school kunnen leren kennen, hun kennis van de Spaanse cultuur kunnen verbreden en zodat ze hun Spaans op een leuke manier kunnen oefenen en verbeteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten