Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Spaans leren in Salamanca, Spanje. Spaanse talenschool Tía Tula 蒂亚图拉 博客 (blog de Tía Tula en chino) ティアトゥラ スペイン語学校のブログ (blog de Tía Tula en japonés) Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Blog da Tía Tula, Colégio de Espanhol Blog di Tía Tula, Scuola di Spagnolo Blog de l'école d'espagnol Tía Tula Tía Tula Spanish School Blog Blog de Tía Tula, Colegio de Español

Activiteiten 14/04 - 18/04

Ik kijk rond en ik realiseer me nu dat de lente aangekomen is, hier in Salamanca .
De steen van Villamayor is makkelijk om mee te werken, omgevormd tot een kerk, universiteit, school en de kathedraal; volgens de wensen van een steenhouwer rekening gehouden met geweven motieven. In het voorjaar is ´s avonds alles verlicht en overdag geven de gouden stralen van de zon zijn charme aan deze stad..

De blauwe lucht boven de stad, terwijl helder water tussen de rotsen stroomt, met een blik op de aarde en de fris groene bomen en weiden. Viooltjes staan gelukkig te zijn in het gras onder een stralende zon, licht en vrolijk, dat verwarmt het hart van ieder van ons ook.
De lente in werkelijkheid, ligt vooral in de ziel, komt wanneer hij wil, volgt niet een seizoen, maar het loont wanneer deze ontwaakt tot de bloei van een nieuwe emotie, en deze nieuwe emotie bloeit voor mij in slechts een stad vandaag: SALAMANCA .

Deze week bieden we drie activiteiten aan:

Maandag 14, 18:00: Scala Coeli, we zullen de toren beklimmen van la Clerecía, om het uitzicht te bewonderen van bovenaf. Kosten: €3.75

Dinsdag 1517.30: Expositie: Monument Salmanticae - Dit monument biedt de kans om dichterbij de geschiedenis van Salamanca te komen. In de oude kerk Dan Millán creërde de stad een monument die een interpretatie geeft van de stad en zijn architectuur vanaf het verleden. 


Woensdag 16, 21:30: Processie - Vanaf het balkon van Tia Tula kijken we neer op een processie: Nuestro Padre Jesús Flagelado en Nuestra Señora de las Lágrimas.

Donderdag 17 en Vrijdag 18 zijn feestdagen en zal de school gesloten zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten