Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Spaans leren in Salamanca, Spanje. Spaanse talenschool Tía Tula 蒂亚图拉 博客 (blog de Tía Tula en chino) ティアトゥラ スペイン語学校のブログ (blog de Tía Tula en japonés) Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Blog da Tía Tula, Colégio de Espanhol Blog di Tía Tula, Scuola di Spagnolo Blog de l'école d'espagnol Tía Tula Tía Tula Spanish School Blog Blog de Tía Tula, Colegio de Español

Groep studenten uit de Verenigde Staten

Afgelopen maand heeft een groep studenten uit de Verenigde Staten tijdens een schoolexcursie een week Spaans gevolgd bij Tía Tula. Ze hebben tijdens hun verblijf een blog bijgehouden over hun ervaringen en hebben fotos geplaatst. Hun blog geeft een geweldig beeld van het leven in Salamanca als student, dat we graag met je willen delen. De blog gaat over hun reis, de Spaanse lessen op onze school, hun verblijf en de naschoolse activiteiten.
Ze zijn erg positief over hun verblijf aangezien ze hun reis erg leuk vonden en het hun Spaans heeft verbeterd. Ze waren geweldige studenten en het was een genoegen ze op onze school te verwelkomen.

Hier kan je hun blog lezen: http://cainspain.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten