Activiteiten 3/3 - 7/3


Deze week hebben we de activiteiten gewijd aan het beter leren kennen van de Spaanse gewoonten en het oefenen van de taal. We bieden ook deze week weer onze film-activiteit, waarbij je een film kijkt met je mede-studenten en waarbij je je luistervaardigheid kunt verbeteren. Op vrijdag bieden we onze intercambio, waarbij we een halfuur Engels spreken en een halfuur Spaans, met een mix van Engelse en Spaanse studenten.

Donderdag zal er een tour door de stad zijn, begeleid door één van onze medewerkers, waarbij je niet alleen een impressie van de stad krijgt, maar ook je medestudenten beter leert kennen en boven alles je Spaans verbeterd. 

Maandag 24, 17.30: Film –  Grijp deze kans om op een leuke manier je Spaans te verbeteren. 

Dinsdag 25, 18.00: Museum Automobiel - We zullen een bezoek brengen aan het museum waarin auto´s zijn tentoongesteld van vroeger tot aan nu en waar er ook aandacht wordt gewijd aan de toekomst.  

Woensdag 26, 20.00: Zoetigheden - Geniet van de zoetigheden van restaurant/ bar Mandala, zoals koekjes, taartjes en ijs. 

Donderdag 27, 20.00: Begeleide tour - Breng een bezoek aan de belangrijkste monumenten van Salamanca onder begeleiding van een persoon van de school, die je uitleg zal geven over de historie en de betekenis van het monument. 

Vrijdag 28, 20.00: Intercambio & tapas - We zullen in een van de barren in het centrum afspreken om de talen Engels en Spaans uit te wisselen. 

We herinneren je er nogmaals aan om je van te voren in te schrijven voor de activiteiten aan de receptie (Per activiteit is een minimum van 3 personen verplicht, indien anders staat aangegeven). Indien de prijs niet vermeld wordt is de activiteit gratis of de prijs van je eigen consumptie. We raden onze studenten aan om deel te nemen aan de activiteiten zodat ze andere studenten van de school kunnen leren kennen, hun kennis van de Spaanse cultuur kunnen verbreden en zodat ze hun Spaans op een leuke manier kunnen oefenen en verbeteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten