Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Spaans leren in Salamanca, Spanje. Spaanse talenschool Tía Tula 蒂亚图拉 博客 (blog de Tía Tula en chino) ティアトゥラ スペイン語学校のブログ (blog de Tía Tula en japonés) Blog van de Spaanse talenschool Tía Tula Blog da Tía Tula, Colégio de Espanhol Blog di Tía Tula, Scuola di Spagnolo Blog de l'école d'espagnol Tía Tula Tía Tula Spanish School Blog Blog de Tía Tula, Colegio de Español

Activiteiten 24-11-2014 tm 30-11-2014









 
 
Deze week gaan we, om alvast in de kerststemming te komen, een adventskalender maken. Natuurlijk zijn er meer activiteiten, waaronder een kookworkshop, een expositie in DA2, een oude gevangenis, en een internationale feestavond. In het weekend bezoeken we Cáceres en Toledo.
 
Maandag 24, 17:30: Film – We beginnen de week met de film Volver.
 
Dinsdag 25, 19:00: Advent kalender maken – Help mee met de creatie van onze adventskalender.  Duur +/-  1h30min.
 
Woensdag 26, 18:45: Kookworkshop – Deze week gaan we een overheerlijke paella maken.
Duur +/-1h.

Donderdag 27, 18:30: Expositie – In het museum van moderne kunsten DA2 (oude gevangenis van Salamanca) gaan we het werk van de uit Salamanca afkomstige kunstenaar Enrique Marty bekijken. Duur +/- 1 uur.

Vrijdag 28, 19:00: Internationale feestavond – Vanavond houden we een internationale feestavond waarbij iedereen een typisch gerecht meeneemt uit zijn of haar land (hartig of zoet).
Duur: +/- 1h30.
 
Zaterdag 29, Excursie – Vandaag gaan we Cáceres en Plasencia ontdekken.
Schrijf je in vóór woensdag 14:00.
 
Zondag 30, Excursie  - Vandaag bezoeken we Toledo, een van de oudste steden van Spanje.
Schrijf je in vóór woensdag 14:00.
 
Vergeet niet om je van te voren bij de receptie in te schrijven voor bovenstaande activiteiten.
Per activiteit is een minimum van 3 personen verplicht, indien anders staat aangegeven. Het is ten zeerste aan te raden om deel te nemen aan de activiteiten om zo andere studenten van de school te leren kennen, je kennis van de Spaanse cultuur te verbreden en op een leuke manier de Spaanse taal te oefenen en verbeteren.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten