Activiteiten 17-11-2014 - 22-11-2014

Deze week worden er weer diverse activiteiten georganiseerd, waaronder een fietstour, fototour, en tapastour. Meld je snel aan bij de receptie!

Maandag 17, 17:00: Fiets tour – We maken een fietstour over de fietspaden van Salamanca. We starten op Puente Romano. Duur: 1 uur.

Dinsdag 18, 18:45: Avond fotowandeling – Ontdek de beste plekken om foto's te maken van Salamanca bij nacht. De beste en meest originele foto wordt gepubliceerd op onze Facebook-pagina facebook.com/colegiotiatula. Duur: +/- 40 minuten.

Woensdag 19, 18:30: Biljart -  Daag je klasgenoten uit voor een spelletje biljart.

Duur: +/- 1 uur.

Donderdag 20, 17:30: Muziekconcours – Studenten van diverse conservatoria nemen het tegen elkaar op in een muziekconcours.

Vrijdag 21, 19:30: Tapas tour – Kom de pinchos proeven van de diverse tapasbars aan de Calle Van Dyck. Duur +/- 1,5 uur.

 
Zaterdag 22, Excursie naar Segovia en Ávila en een weekendexcursie naar Porto, Portugal.
Schrijf je voor woensdag 19 november in voor deze activiteit. Voor meer informatie, vraag onze collega´s van de receptie.  

We herinneren je eraan om je in te schrijven voor de activiteiten aan de receptie (Per activiteit is een minimum van 3 personen verplicht, indien anders staat aangegeven). We raden onze studenten ten zeerste aan om deel te nemen aan de activiteiten om zo andere studenten van de school te leren kennen, de kennis van de Spaanse cultuur te verbreden en op een leuke manier de Spaanse taal te oefenen en verbeteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten